👉 Objednejte do 11:30 a balík ještě dnes odešleme.📦

Jak namalovat pavučinu na obličej

Pokud hledáte inspiraci a způsob, jak přidat trochu zábavy a kreativity do svého vzhledu, malování pavučiny na obličej může být skvělým nápadem. 

Pavučiny jsou ikonickým symbolem pro Halloween, ale můžete je použít i na jiné příležitosti, jako maškarní karneval, pálení čarodějnic, tematické narozeniny, divadelní představení nebo dokonce jen pro zábavu na doma. 

jak namalovat pavučinu na obličej halloween liceni

Nakreslit pavučinu na obličej je nejen jednoduché, ale také si u toho užijete spoustu zábavy.

Zde je náš jednoduchý návod, jak na malování pavučiny na obličej.

Co budete potřebovat:

Postup:

Krok 1: Příprava

Aby barva dobře držela, tak si nejprve očistěte obličej, abyste ho měli suchý a čistý. Pokud máte mastnou pleť, můžete použít na obličej trochu pudru, aby se barva lépe nanášela.

Krok 2: Začněte s pavučinou

S pomocí černé barvy nebo tužky na obličej si lehce načrtněte na obličeji pavučinu. Začněte nejlépe na nose nebo na čele, a postupně pavučinu rozšiřujte ven. Níže se můžete podívat na podrobný postup nakreslení pavučiny.

návod jak namalovat pavučinu na obličej

Krok 3: Dotvoření detailů

Jakmile máte základní pavučinu hotovou, můžete přidat další detaily. Například můžete na pavučinu přimalovat malé kapky nebo kuličky na různých místech, aby to vypadalo, že se třpytí. Můžete také přimalovat stíny nebo další efekty podle vaší představy.

Krok 4: Pavouček

Pokud chcete svůj vzhled dotáhnout na vyšší úroveň, tak nezapomeňte přidat i pavouka! Jednoduchý pavouk se skládá z malého kruhu, jako tělo a osmi tenkých nohou. Umístěte ho na spoji pavučiny. Můžete ho udělat strašidelného nebo i veselejšího.

malovani na oblicej pavucina s pavoukem

Krok 5: Finální úpravy

Jakmile máte hotovo, nechte barvu zaschnout a zkontrolujte, jestli není třeba něco dodělat. Pokud se vám někde při malování pavučiny udělala chyba, nemějte strach. Jednoduše si vezměte vlhký hadřík nebo papírové ubrousky a opatrně ji odstraňte. Pak nechte barvu zaschnout.

 halloween malování pavučina na obličej

Pavučina na obličeji je hotová!

A voilà! Teď máte perfektní pavučinu na obličeji, se kterou můžete vyrazit na Halloween, na strašidelné párty nebo ji mít jen tak pro zábavu. 

Malování na obličej si zkrátka užijí jak děti, tak i dospělí. :)

pro deti malovani na oblicej pavouk s pavucinou (1) (1)

Barvy na obličej, které se vám můžou hodit: 

Pro malování na obličej můžete použít jak tuhé barvy v kalíšku, tak i krémové barvy v tubě. Super jsou i vysunovací tužky, které si oblíbily především děti a jsou snadné na manipulaci.

 

Hotový make-up a oblečení k němu

Aby to bylo opravdu ťip ťop, tak k hotovému make-upu nezapomeňte doladit i oblečení.

1) Oblečení z domova

Buď můžete vytáhnout něco ze svého šatníku a vyrobit si něco po domácky. Starší oblečení budete moci rozstříhat, nabarvit a různě upravovat. 

2) Karnevalový kostým

Pokud nemáte čas, tak nejjednodušší bude, pořídit si již hotový kostým.

Vhodné budou kostýmy určené na Halloween nebo na téma čarodějnice. Tyto převleky umí hezky doplnit třeba i čarodějnický klobouk, kouzelnická hůlka, dlouhý plášt nebo dokonce i nějaká malá havěť v podobě pavouka či netopýra.

 

 

Zdroj:

https://www.funwithmama.com/how-to-draw-a-spiderweb/

http://www.facepaintingkat.com/pricingpackages.html

https://godsshopp.top/products.aspx?cname=easy+spider+face+paint&cid=272

http://www.facepaintingkat.com/pricingpackages.html